Hallo! Mijn naam is Erik van der Hek en ik heet je van harte welkom op goedeautomatisering.nl. Ik ben de eigenaar van deze website en ik hoop dat jullie wat aan mijn site hebben!

Zoals ik al zei, ik ben Erik en ik ben de eigenaar van deze site. Ik ben 43 jaar jong en ik ben gek op alles wat met elektronica of automatisering te maken heeft. Dit is natuurlijk het digitale tijdperk en alles in nog vrij nieuw dus nog niet iedereen begrijpt even goed hoe het werkt of hoe het in elkaar steekt. Ik vind het heerlijk om mensen daar meer over te vertellen en ze te helpen. Ik heb de opleiding ICT-beheer gedaan en ben daardoor vrij handig met alles wat met computers en dergelijke te maken heeft. En aangezien alles steeds meer digitaal wordt en geautomatiseerd wordt is hier heel veel over te vertellen.

Hoe is goedeautomatisering.nl ontstaan?

Ik zat al een paar jaar met het idee in mijn hoofd om een website op te starten maar het is er nooit echt van gekomen. Toen ik mijn vrouw ontmoette was het digitale tijdperk net een paar jaar oud. Ik had mijn opleiding net afgerond en ze was benieuwd naar wat mijn opleiding nou eigenlijk inhield. Ze snapte er niet heel veel van en dit gold ook voor veel mensen in mijn omgeving. Toen is het idee eigenlijk al geboren maar wat ik al zei, het is nog wel eens door m’n hoofd geschoten maar ik heb er nooit wat mee gedaan. Tot nu. Ik wil mensen graag informeren en helpen met de zaken waar ik veel vanaf weet. Ik zal om de zoveel tijd een blog posten over verschillende onderwerpen en ik hoop dat jullie er wat aan hebben! Ik sta altijd open voor opbouwende kritiek en vragen. Ook voor samenwerkingen en dergelijke kan je mij benaderen via dit contactformulier.