Hoe helpt een urenregistratie app jou efficiënter werken?

Tegenwoordig ben je minder gebonden aan je kantoor en vaak onderweg. Ondernemend Nederland begint meer en meer tijd en plaatsonafhankelijk te werken. Doordat veel ondernemers hun administratie bijhouden op een desktop komen ze er niet altijd aan toe om dat op orde te houden. Gelukkig zijn er tegenwoordig mobiele zakelijke apps. Dankzij deze apps kun je een stuk efficiënter te werk gaan, ook als het gaat om urenregistratie. Hoe een urenregistratie jou helpt om efficiënter te werken, lees je in de blog.

Altijd en overal je uren bijhouden

Je bent op pad en kunt niet bij jouw uren administratie. Na het verkoopgesprek met je klant schrijf je op een papiertje hoeveel uur je hebt besteed aan het gesprek, zodat je dat later kunt verwerken in je urenregistratie software. Door gebruik te maken van een uren app is dat verleden tijd. In het vervolg loop jij je verkoopgesprek uit en pak je jouw telefoon om de gemaakte uren direct in te voeren in je urenregistratie. Zoals je ziet kun je met een uren app altijd en overal je uren bijhouden, daardoor is de kans dat je een uur vergeet te registreren een stuk kleiner.

Nauwkeurig je uren registreren met een timer

Je uren zo nauwkeurig mogelijk registreren is fijn voor jou en je klanten. Zo heb jij je administratie altijd goed op orde en kun je transparant zijn naar je klanten. Het opstellen van een factuur of offerte gebeurt erg nauwkeurig als jouw urenregistratie kloppend is. Om het aantal gemaakte uren tot op de seconde na te registreren, beschikken veel uren apps over een timer. Zo’n timer werkt heel eenvoudig. Als je begint met werken aan een werkzaamheid, start je de timer en wanneer je klaar bent zet je de timer weer uit. Op die manier weet jij altijd precies hoeveel uren je hebt gemaakt en blijft jouw administratie compleet.

Kilometerregistratie onderweg bijhouden

Sommige mobiele urenregistratie apps bieden je ook de mogelijkheid om je kilometers bij te houden. Een erg handige optie als je veel privé kilometers maakt in je bedrijfsauto. Door ritregistratie op je mobiel houd je de gereden kilometers heel precies bij. Zodra je vertrekt start je de app en wanneer je aankomt op je bestemming stop je hem. De app heeft dan gemeten hoeveel kilometer je hebt gereden en verwerkt dat in jouw registratie. Je kilometerregistratie is altijd compleet, op die manier voorkom je vervelende naheffingen of boetes van de Belastingdienst.

Meer inzicht jouw projecten dankzij een uren app

Met een uren app kun je de efficiëntie van jouw projecten verhogen. Doordat je inzicht hebt in de uren van je vorige projecten weet je welke taken veel tijd kosten en welke minder. Nu je dit weet, is het makkelijk om een beter planning te maken voor toekomstige projecten. De kans dat jouw volgende project weer een stukje soepeler verloopt is met behulp van urenregistratie groter.

Wil jij ook efficiënter werken met een urenregistratie app?

Zoals je in deze blog hebt gelezen, levert een uren app je veel voordelen op. Je uren bijhouden kan altijd en overal, dankzij de timer vergeet je geen seconde meer bij te houden, gereden kilometers worden direct verwerkt en jouw projecten verlopen een stuk soepeler dankzij een goede planning. Allemaal voordelen waardoor je in de toekomst beter kunt werken, dat wil jij toch ook? Twijfel dan niet langer en urenregistratie app stap snel over op een urenregistratie app.

Leave a Comment